Chiraja is dé praktijk op het gebied van huidproblemen, huidverbetering, huidverjonging, huidverzorging en ontspanning.

Bij Chiraja vindt u deskundigheid, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Daadwerkelijke huidverbetering verkrijgt u met aandacht, geduld en adequaat advies.


Chiraja is Marianne Jacobs en Marianne Jacobs is Chiraja, beide zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In 1995 werd Chiraja door Marianne opgericht en wist ze er binnen de kortste keren een fantastisch lopende praktijk van te maken. Marianne is inmiddels 27 jaar topspecialist in huidproblemen, huidverjonging, huidverbetering, huidverzorging en ontspanning. Chiraja is vanaf dag één een sterk begrip in Oosterhout en omstreken geweest, doordat men weet dat Chiraja garant staat voor kwaliteit. Deze kwaliteit kan worden geboden door de ijzersterke kennis en ervaring die Marianne heeft op gebouwd. Door haar vele specialisaties is ze uitgegroeid van schoonheidsspecialiste tot huidtherapeute. In 2017 heeft Marianne ervoor gekozen de praktijk aan huis te gaan voeren in Raamsdonksveer.

Marianne Jacobs is 27 jaar topspecialist in:
 • Acne behandelingen
 • Acne-litteken behandelingen
 • Definitief ontharen (elektrisch)
 • Medische Camouflage therapie
 • Lymfedrainage gelaat
 • Huidverjonging
 • Bindweefselmassage
 • Rimpelreductie
 • Natuurlijke rimpel correctie (CA concept)
 • Verwijderen van rode adertjes, couperose, steelwratjes, talgcysten etc. d.m.v. de blendmethode
 • Dieptepeelings
 • Huidverzorging van kanker patiënten
 • Anti-stress en ontspanningsbehandelingen
 • Tevens schoonheidsverzorging en diverse massages voor gezicht en lichaam
 De twee muren vol diploma’s en certificaten bij Chiraja, spreken voor zich. Marianne Jacobs is HBO-opgeleid, met diploma’s in o.a. schoonheidsverzorging, de voortgezette opleiding in huidverzorging & huidtherapie, basis medische kennis en vele dermatologie nascholingen. Nascholing en toetsing vinden elke drie jaar plaats voor alle specialisaties. Chiraja is tevens in bezit van de AGB code. Daarom is bij Chiraja vergoeding mogelijk via uw zorgverzekering voor bepaalde behandelingen. Wij moedigen u aan uw polis te raadplegen.

Chiraja heeft een volle agenda, met een enorm vast klantenbestand. Men komt terug, omdat Marianne Jacobs haar vak als geen ander verstaat. Ze heeft oog voor de klant en kiest niet voor commercie, maar biedt altijd meer dan wordt verwacht. Kwaliteit, verbetering en de klant die centraal staat; die punten zijn prioriteit bij Chiraja.

Chiraja biedt behandelingen gericht op individuele huidverzorging. Behandelingen aangepast aan uw huid, wensen, mogelijkheden en voorkeuren. Chiraja kent een uitgekiend assortiment aan behandelingen en specialisaties. Voor gezicht maar ook voor het hele lichaam. Zowel voor dames als voor heren. Ook voor jongeren heeft Chiraja aangepaste behandelingen. Chiraja werkt met resultaatgerichte methodes en producten. Er wordt gebruik gemaakt van exclusieve, hoogwaardige en doeltreffende producten. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van inzichten vanuit de  Chinese Geneeswijze en gekeken naar een totaalaanpak.

Chiraja biedt ook een groot assortiment aan ontspannende behandelingen. Hiervoor kunt u alleen of samen terecht. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan diverse soorten lichaamsmassages zoals klassieke massage, holistic pulsing, stoelmassage, aromamassage, intuitieve massage en hotstone massage. Chiraja heeft tevens een massage abonnement voor haar klanten.

Marianne Jacobs biedt tevens de eeuwenoude Chinese Guasha en cupping methodes aan. Guasha is een schraap techniek in de huid en bij cupping wordt gebruik gemaakt van vacuumzuigende glaasjes op de huid. Deze technieken zijn gericht op het opheffen van blokkades, ter bevordering van het zelfgenezend vermogen van ons organisme.

De verzorgende behandelingen van Chiraja zijn een weldaad voor de huid en zijn daarnaast heerlijk ontspannen. Na een dergelijke verzorging voelt u zich weer ontspannen en vol energie. Dat u er dan stralend uitziet, zal iedereen om u heen zien.

Bij Chiraja vindt u deskundigheid, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Daadwerkelijke huidverbetering verkrijgt u met aandacht, geduld en adequaat advies.
Henriëtte van Gurp is al 27 jaar een trouwe medewerkster bij Chiraja. Zij is altijd druk bezig achter de schermen.

Chiraja werkt o.a. met de volgende merken:
Thalac thalasso en Thermalisme
Décaar
Chi aromatherapie
Cosart make-up

 Het is mogelijk een geheel vrijblijvende afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking en huidanalyse om te kijken wat Chiraja voor u kan betekenen. Ook is het mogelijk een afspraak te maken voor een huidverzorgingsadvies hoe u thuis zelf het beste uw huid kunt verzorgen en met welke producten. Deze  adviezen zijn kosteloos en duren ongeveer 15 minuten. Neem contact op voor een afspraak.

ANBOS-icon