Met trots presenteren wij u: het Chiraja Repairing Serum

Het Chiraja Reparing Serum;

Een geschenk voor uw huid

Een product met liefde gemaakt!

Graag geven wij u met het volgende overzicht meer uitleg over de ingrediënten die wij hebben gebruikt voor het krachtige Chiraja Repairing Serum – Hydrating & Regenerating.

MoxaEen kruid dat gebruikt wordt in de Chinese Geneeskunde, herstelt de energie van de cellen, revitaliseert en versterkt. Chiraja heeft het kruid verwerkt tot een krachtige moxa olie.
Amandel EkoHoudt de huid soepel, geeft goede bescherming en vermindert jeuk.
Calendula maceraat EkoOndersteunt het herstellend vermogen van de huid en zuivert de huid. Beschermt tegen invloeden van buitenaf en hersteld beschadigingen van de huid. Is tevens wondremmend, ontstekingsremmend en heeft een hoog zuiverend vermogen.
Calendula CO2 extract EkoHuidhelend door haar biologische extract uit de oranje bloemhoofdjes van de goudsbloem.
Rozenbottel ekoOndersteunt het herstellend vermogen van de huid in de strijd tegen rimpels, littekens en op weg naar huidherstel. Maakt de huid weer glad en elastisch. Naast de essentiële vetzuren bevat deze olie beta-caroteen, vitamine E en opvallend veel transretinolzuur en daarnaast vitamine C. Deze bevorderen de celvernieuwing in de opperhuid en stimuleren de collageen productie.
LavendelDe geur is zoet, kruidig en bloemig. Biedt rustgevende eigenschappen.
De olie is zeer huidherstellend en verzorgend voor spieren. Vermindert spanning. Ontspannend voor lichaam en geest. Geeft rust.
GeraniumDe geur is bloemig, geeft een associatie met roos, Voor hart, huid en rust.
Stimuleert bloedcirculatie, ondersteunt herstellend vermogen van de huid. Werkt verzachtend bij rode huid, verbrandingen en eczeem.
MandarijnDe geur is fris, zoet en citrus.
Opmonterend, brengt rust bij spanning, ontspannend en verzacht littekens. Tevens een kalmerend en verzachtend effect. Verzacht verharde littekens en huid.
Retinol (vitamine A)Helpt huidcellen compact te houden. Helpt bij de celvernieuwing.
Stimuleert de productie van collageen. Maakt lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar. Voor een jongere huid.

Toepassing:

Als dagelijkse verzorging ’s avonds op te brengen. Breng op een goed gereinigd gezicht 2 tot 3 druppels aan, op het gezicht, de hals en de ogen. Ook toepasbaar op de lippen. Werk het serum in met de glasha rozenkwarts schraper. Daarna kunt u ervoor kiezen om een extra druppel aan te brengen of u brengt uw nachtcreme op.

Tevens kunt u het Chiraja Repairing Serum inzetten om uw huid thuis een oppep-behandeling te geven.

Chiraja Repairing Massage & Rozenkwarts Quasha Schraper

Chiraja Repairing Massage & Rozenkwarts Quasha Schraper

De beste werking van het Chiraja Repairing Serum bereikt u in combinatie met de Rozenkwarts Quasha Schraper en de Chiraja Repairing Massage. Dit is een herstellende massage om huidfuncties te activeren en afvalstoffen op te ruimen. Om evenwicht in de huid te herstellen. Het is een regenererende massage met diverse massage technieken uit de Chinese geneeswijze, bindweefsel technieken en andere massage technieken.

Chiraja heeft op basis van 27 jaar ervaring een eigen massage ontwikkeld om een zo intensief en breed mogelijk effect te krijgen.

Een massage die u middels een workshop aan kunt leren.

Bevordert bloedcirculatie, de opname van zuurstof en het afvoeren van afstoffen op alle niveaus. Heft spanningen en blokkades op en werkt ontspannend.

Chiraja organiseert workshops om de huidverbeterende technieken van de repairing Chiraja massage te leren om zelf de huidfunkties zo optimaal te ondersteunen en uw huid zelf zo intensief mogelijk te verzorgen.

Bij aanschaf van het Chiraja serum zal Marianne u wel een aantal ondersteunende grepen van deze massage aan leren en u laten zien hoe u de Guasha Schraper het beste kunt toepassen in combinatie met het Chiraja Repairing Serum. Na de workshop bent u echter zelf in staat nog meer resultaat te behalen.

PRIJSLIJST

30 ml€49,95
50 ml€69,95
Actie:
Wij bieden u tot en met 1.08.2022 de gelegenheid om het Chiraja Repairing Serum uit te proberen met ons speciale kenningsmakings formaat van 20 ml voor een prijs van €39,95