Chiraja anti-Aging concept (CA concept)

Revolutionair concept voor huidverbetering en natuurlijke rimpelcorrectie.


Het Chiraja-anti Aging concept is het Chiraja anti rimpel & huidverjongings-concept. De CA methode is gebaseerd op het zelfgenezend vermogen van de huid; de huid herstelt en maakt zelf weer nieuw weefsel aan. Rimpels kunnen met deze methode zichtbaar worden verminderd. 
Het CA concept werkt zonder inspuiting van lichaamsvreemde stoffen. Uw huid gaat opnieuw collageen aan maken, waardoor diepligging van een rimpel opgevuld wordt. De rimpel wordt geleidelijk minder diep en het nieuwe weefsel dat is opgebouwd, blijft. 

 

Werkwijze CA concept

Het CA concept vindt plaats in een kuur van 10 weken. U krijgt iedere week een behandeling. In week 1 begint u met een CA flushing, in week 2 wordt dit opgevolgd door een CA massage, vervolgens in week 3 wederom CA flushing, etc. Na deze 10 weken krijgt u de afsluitende lifting/repair behandeling. Tijdens de kuur mag in geen geval gebruik worden gemaakt van zonnebank of onbeschermd zonnen.

Door het gebied direct onder de rimpel te activeren wordt de huid geactiveerd nieuw weefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jong collageen en elastische vezels die de rimpel of het litteken weer opvullen. CA flushing gebeurt door middel van warmte en een specifieke afschaffing onder de rimpel.
Direct na een CA flushing behandeling zijn op de behandelde plaatsen rode strepen of plekjes zichtbaar met wat korstjes. De herstelduur is afhankelijk per persoon. In de regel, trekken deze symptomen binnen 7-10 dagen weg. Tot die tijd kunt u de strepen en plekjes naar wens camoufleren met onze covercream. Verder dient u na de CA flushing de Neoderma Blue Blood Gel te gebruiken om een beter herstel te bevorderen. 
Intensieve massage in het bindweefsel, waardoor verklevingen worden los gemaakt. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. De huid is hierdoor beter in staat nieuwe huidcellen aan te maken.
Een intensief verzorgende en herstellende gezichtsbehandeling. Met hoge concentratie werkstof complexen en intensief aangepaste massage.

 

 Toepassing

Het CA concept kan worden toegepast bij rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin en de neus-lippenlijn. 

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, is sterk afhankelijk van uw leeftijd, leefgewoonten en diepte van de rimpel(s). Bij diepe rimpels kunnen meerdere behandelingen of kuren nodig zijn. Voor het beste resultaat is het soms noodzakelijk voordat de kuur gestart wordt, de huid voor te behandelen met een peeling en thuis de huid ook met een peeling te behandelen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen bij een rokershuid of een sterk verhoornde huid. 
Wij adviseren u hierin graag persoonlijk verder. 

VOORDELEN CA CONCEPT

  • Langdurig resultaat
  • Geen inspuiting of operatie
  • Biologische en veilige methode
  • Geen gebruik van lichaamsvreemde stoffen
  • Snel zichtbaar, spectaculair en natuurlijk resultaat
  • Niet belastend; u hoeft bijvoorbeeld geen vrij te nemen van uw dagelijkse bezigheden

 

Chiraja biedt een zeer breed assortiment van andere anti-aging behandelingen aan, zoals peelings en bindweefselmassage. Voor een volledig overzicht van deze behandelingen en de bijbehorende tarieven klikt u hier.

 Benieuwd wat Chiraja voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.