Chiraja Blend Methode

Het definitief verwijderen van diverse huidongerechtigheden door toepassing van de nieuwste Blend technieken

Voor het verwijderen van:
Rode adertjes (couperose), bloedblaasjes en -blaren, steelwratjes (fibromen), talgcysten, gerstekorrels (milia), pigmentvlekjes, littekens, rimpeltjes en diverse huidaangroeisels.

 

DINSDAG 26 JANUARI INFORMATIEAVOND VANAF 19.30 uurBij de Blend methode wordt een naaldje ter dikte van een haar op de te behandelen plaats op de huid aangebracht. Door menging van twee stroomvormen wordt in de huid een loog gevormd en verwarmd. Hierdoor lost de betreffende huidoneffenheid op.

Voor de behandeling dient de huid vrij te zijn van make-up. 

Na de behandeling is het aan te bevelen de huid gedurende 48 uur zo droog mogelijk te houden. 

In verband met pigmentvorming dient na de behandeling gedurende een paar dagen zon en zonnebank vermeden te worden.

 Ook is het raadzaam gedurende een week niet in de sauna te gaan. 

Dankzij deze methode geneest de huid zonder littekenvorming

 

De eerste dagen na de behandeling zal roodheid optreden en worden er op de behandelde plaatsen korstjes gevormd. Het is dan van essentieel belang zelf de huid goed na te behandelen met de aanbevolen producten en eventueel te koelen. 

Aanstaande dinsdag 26 januari organiseert Chiraja wederom een Blend informatieavond. Heeft u last van bijvoorbeeld: acne-(littekentjes), rode adertjes (couperose), pigmentvlekken, bloedblaasjes, bloedblaren, gerstekorrels, talgcysten, littekens, rimpeltjes of andere huidaangroeisels? Loopt u hier dan alstublieft niet langer mee rond, maar weet dat er veel verbetering voor uw huid mogelijk is. Kent u misschien iemand anders die last heeft van één van deze huidproblemen, maakt u hem of haar dan attent op de Chiraja BlenD Methode. Uit onze jarenlange ervaring weten wij namelijk dat deze huidproblemen als heel storend kunnen worden ervaren. Marianne Jacobs is al 20 jaar topspecialist op o.a. dit gebied en en zij adviseert u graag persoonlijk wat er met deze fantastische huidverbeterende methode voor uw huid mogelijk zou zijn. U bent deze avond vanaf 19.30 uur van harte welkom. U kunt op de informatieavond de Blend methode ook gratis en geheel vrijblijvend uit proberen. Mocht u de behandeling gratis willen uit proberen, meld u zich dan hiervoor even aan via telefoon of per e-mailm zodat wij er zeker van zijn dat we voldoende tijd voor u hebben. 

Bent u op deze dag niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wilt u wel graag meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

OVERZICHT TARIEVEN