Chiraja-Bindweefselmassage Workshop

De Chiraja-Bindweefselmassage is een zeer effectief huidverjongende en huidverbeterende massage en u heeft nu de kans om de techniek zelf te leren!

Marianne Jacobs heeft deze massage zelf ontwikkeld op basis van de vele uitstekende resultaten die deze techniek sinds 19 jaar met zich mee brengt. Marianne gebruikt de techniek veelvuldig tijdens haar behandelingen om de huid te verbeteren en te verjongen. Marianne moedigt haar klanten altijd aan de bindweefselmassage zelf dagelijks gedurende enkele minuten toe te passen voor nog betere en aanhoudende resultaten. Tijdens de leerzame en erg interessante workshops leert u hoe u dit zelf het beste kunt doen. Marianne zal uitleg geven over de huid, het bindweefsel en de diverse grepen demonstreren, welke u vervolgens zelf mag uit proberen. Wij zijn aanwezig om u daarin bij te sturen en uw grepen te verbeteren.

De workshop bestaat uit 2 delen, u kunt deze na elkaar volgen of er voor kiezen deel 2 op een ander moment in de toekomst te doen. Centraal staat dat u zelf leert met intensieve massagegrepen uw huid te verjongen, te verbeteren en te verlevendigen. Als u de methode dagelijks toepast, blijft u er jong en stralend uitzien. De methode is tevens ideaal bij een slechte huidconditie zoals bijvoorbeeld bij een vermoeide huid, rokershuid of acne.

Prijs deel 1: €35,00 per persoon
Prijs deel 2: €35,00 per persoon
Prijs deel 1 & deel 2 bij gelijktijdig reserveren: €59,95
Duur per workshop: 90 minuten

 

Make-up Workshop

U leert in deze workshop diverse technieken om de mooie karakteristieken in uw gezicht naar voren te brengen door deze door middel van make-up te accentueren. Daarnaast leren wij u oneffenheden te verdoezelen en prachtige kleuren te combineren om er nog mooier en stralender uit te zien. Ook demonstreren wij tijdens deze workshop hoe u er binnen twee minuten verzorgd uit kunt zien! Marianne Jacobs zal eerst uitleg geven over de technieken en na de demonstratie mag u zelf aan de gang. Wij helpen u persoonlijk om te kijken wat het beste bij uw gezicht zou passen. Tijdens de workshop werken wij met ons prachtige merk Cosart.

Prijs: €35,00 per persoon
Duur: 90 minuten

 

Massage Workshop

Bij Chiraja bieden wij diverse massages aan, maar hoe heerlijk is het als u ook thuis iemand met een massage kunt verwennen? Een massage kan veel ontspanning, verlichting en weldaad brengen. Tijdens deze workshop leert u diverse massage technieken en u leert intuïtief uw eigen technieken te verbeteren. Er zal tijdens de workshop in tweetallen worden gewerkt. Ieder duo heeft haar eigen massagetafel, kussens, handdoeken, dekentjes en heerlijke oliën ter beschikking. We beginnen met de eerste persoon die op de massagetafel plaats mag nemen. Hierin is het erg belangrijk dat degene die gaat masseren zichzelf leert afstemmen op de persoon die masseert gaat worden. Marianne Jacobs zal stapsgewijs de verscheidene grepen doorlopen en deze mogen de masseurs dan gaan oefenen. Daarna gaan de tweetallen wisselen en zullen  grepen opnieuw stapsgewijs worden gedemonstreerd. Zo krijgt u ook de kans om de massage grepen zelf te ervaren. Het belooft een hele leerzame en ontspannende workshop te gaan worden. U bent van harte welkom om voor u alleen te reserveren, maar u kunt ook samen met iemand de workshop bezoeken.

Prijs: €45,00 per persoon
Duur: 150 minuten
Maximaal 8 personen

 

Workshops bij Chiraja; leerzaam én altijd erg gezellig!

Wij ontvangen u met koffie/thee en iets lekkers.

Wij vragen u om met gereinigde huid naar de workshops te komen en de aanschaf van de toegangskaarten vooraf te voldoen.

Kijk in onze agenda wanneer wij weer een workshop voor u gepland hebben staan.

Wij organiseren tevens workshops naar wens vanaf 6 personen, neem hiervoor contact op met Chiraja.

Tip: het is ook heel erg leuk om iemand een toegangskaart voor één van de onze leerzame workshops cadeau te doen.